Whatsapp Viber Phone

Image title

Započeta proizvodnja novog Škodinog Kadiaqa. U pogonima proizvodnje u Češkoj, sa trake su sišli prvi primerci ovog novog Škodinog SUV modela. 

Fabrika koja je proizvela prve primerke ovog modela nalazi se blizu granice sa Poljskom, i u službu izrade novog modela proširila je kapacitete i postrojenja. Ona je proširena kako bi bila spremna na veliku potražnju i veliki broj automobla koji će sići sa ovih unapređenih traka pogona. Proizvođač se izjasnio da će proširivanja biti i u narednom periodu kako bi se proizvodnja povećala i na 280.000 automobila godišnje. Na osnovu toga se zaključuje da će se u proizvodnji zaposliti još 2.000 ljudi što će biti ukupno 7.900 radnika u ovoj  fabrici. 

Sa pogonskih traka u 2015. godini sišlo je 142.000 vozila. Osim Kodiaqa, ovde se proizvodi i Superb u limunziskoji karavan varijanti, ovaj pogon postoji 82 godine. Škoda poseduje još dve uspešne fabrike u Češkoj a i postrojenja u drugim državama kao što su Slovačka, Rusija, Indija i Kina.

Posetite naš sajt i pogledajte šta je sve u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.