Whatsapp Viber Phone

Image titleBMW je predstavio jednog od svojih najvažnijih modela u svom proizvodnom lancu koji je u predhodnih šest verzija prodat u preko 7,6 miliona primeraka. i tim putem izložio tehničke podatke o ovom modelu. 

U četvrtak BMW Serije 5 je doživela svetsku premijeru i zablistao u punom sjaju. Objavljene su slike i tehnički detalji ovog modela. BMW nam ovog puta ne donosi puno promena kada je u pitanju dizajn, već je baziran na tehničke detalje. Čak i kada je u pitanju veličina, model je nešto malo veći od svoh predhodnika. Duži je za 36 mm, širi za 6  mm, i viši za 2 mm. Prtljažnik je povećan za 10 l,  zadnja sedišta se mogu potpuno oboriti tako da se mogu prevoziti i glomazniji predmeti.  Prema podacima ovaj model troši 5,4 l na 100km. Maksimalna brzina je 250km/h. 

Najznačajnija novina je CLAR mehanička podloga, zbog koje je automobil lakši za 70kg. A ukupna težina automobila je manja za 100kg u odnosu na predhodni model. Svakako da se mođe pohvaliti i većoj ugodnosti. Poseduje iDRIVE 6.0 multimedijalnim sistemom kojim se može upravljati gestovnim komandama. 

Posetite naš sajt i pogledajte našu ponudu voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.