Whatsapp Viber Phone

Image title


Novog i-Cockpit je predstavio Peugeot koji je dizajniran za buduće generacije ovog proizvođača.

Vizuelno je okrenuta i koncentrisana na vozača i njegove potrebe, druga generacija i-Cockpita. To možemo videti kada pogledamo instrument tablu, koja je izdignuta i u koju se gleda preko vrha volana kako bi vozač što manje spuštao glavu i tako bio koncentrisaniji na put i ono što se na njemu dešava. 

Najveća promena je uvodjenje velikog 12,3 inčanog digitalnog displeja umesto klasičnog analognog displeja. Na displeju se pored ostalog prikazuje i 3D navigaciona grafika, izgled ekrana može se prilagoditi vozaču u zavisnosti od njegovih želja i potreba. Najznačajnija promena u odnosu na ovaj model iz 2012. godine je pomeranje touchscreena multimedijalnog sistema na vrh centralne kontrole. Navigacija se može koristiti i na ovom osmoinčanom ekranu, Peugeote tvrdi da je poboljšao odziv na dodir prsta prilikom zadavanja komandi od strane vozača. 

Prvi Peugeot u kome ćemo moći da vidimo i-Cockipt druge generacije biće nasledni modela koji se očekuje u drugoj polovini 2016.

Pogledajte šta je u ponudi našeg voznog parka na našem sajtu, možete videti i modele Peugeota: http://www.rentacar-beograd-stars.com/


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.