Whatsapp Viber Phone

Image title


Neposredno pre početka salona automobila koji se održao u Njujorku, objavljene su prve fotografije  modela Impreza sedan. Sportski izgled je ublažen, kao što se može videti proizvođač je radio na samnjenju atraktivnosti i posvetio se drugim detaljima. U poređenju sa konceptnom verzijom sada možemo videti velike razlike. 

Sadašnji model više podseća na klasičnu kompaktnu verziju limunzine. Donja linija je postavljena niže, bočne staklene površine su veće, dok su u poređenju sa kompaktnom verzijom točkovi manjeg prečnika.  Kao i u uvećini novih modela automobila centralnom konzolom dominira ekran multimedijalnog sistema, dok se ventilacioni otvori nalaze sa njegove leve i desne strane. Poput predhodnika on poseduje još jedan mali ekran koji je postavljen na vrhu komandne table. 

Još nešto potpuno novo na ovom modelu je to što je automobil postavljen na potpuno novu mehaničku platformu, koja će kako kažu od sada biti baza za sve buduće Subaru modele. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta je u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.