Whatsapp Viber Phone

Image title


Drugi po jačini i veličini proizvođač u Japanu, mogao bi da uloži 1,84 milijarde dolara. Čime bi postao vlasnik 34% svega što poseduje Mitsubishi.

U tom slučaju vrlo je izvesno da bi Nissan bio od velike pomoći tako što bi ga osigurao nakon velikog gubitka usled izbijanja skandala vezanog za lažiranje podataka o potrošnji goriva. Mitsubishi je u aprilu priznao ovu nepravilnost koja je napravljena u preko 600 hiljada vozila na japanskom tržištu. Oni su tada priznali i to da se u ovoj kompaniji od 1991. godine koristi neispravan  metod testiranja efikasnosti potrošnje. 

Lažiranje podataka je napravljeno na oko 625. 000 vozila koja su napravljena od 2013. godine na različitim modelima. Zaslužan za otkrivanje ovih nepravilnosti je bio upravo Nissan. Nissan i dalje pored ovih okolnosti veruje u nastavak saradnje sa Mitsubishijem, a  naručito se nada da će se ta saradnja razvijati pozitivno na nivou električnih automobila. 

Nissan poseduje proizvodnju malih gradskih automobila, takozvanih kei. Koji se proizvode u pogonima Mitsubishija. A nose oznaku Nissana, u ovoj zemlji prodaja na tržištu je veoma dobra i iznosi oko 30% prodaje putničkih automobila. 

Pogledajte na našem sajtu šta je u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.