Whatsapp Viber Phone

Image title


BMW može da se pohvali da može postati najveći u SUV kategoriji. Objavljivanjem fotografija nove verzije SUV modela X7, kao i specifikacije jedan je od ubedljivo najvećih modela ove kategorije. 

BMW je jedan od prvih još 1999. godine objavio prvi X5, nakon čega je familiju proširio sa nekoliko manjih x modela. Skoro dvadeset godine kasnije obajvljuje koncept velikog SUV modela, koji je oduzeo dah. Serijska proizvodnja ovog grandioznog modela očekuje se naredne 2o18. godine.  Sa dužinom od 5. 020 mm i širinom 2. 020 mm već nam ukazuje svoju prednost na tržištu u pogledu najvećih i najkomfornijih SUV modela.  Između trenutno aktuelnog modela ovaj se razlikuje znatno, čak 113 mm u dužini i 82 u širini. 

Novi dizajn ističe sve obline ovog automobila, prednja strana je izdužena i veoma sofisticirano istaknuta. Može se reći da je izgled ovog modela dosta amerikanizovan, što i nije čudno jer nemački proizvođač predviđa da će se upravo u SAD prodavati najviše. 

Poisetite naš sajt i izaberite jedan od naših modela da vam dan učini jednostavnijim: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.