Whatsapp Viber Phone

Image title

Samsung je izjavio da će do 2020 godine izdati potpuno neverovatnu seriju litijum-jonskih pogonskih baterija. Sa kojim će vlasnik automobila koji poseduje ove baterije za samo 20 minuta moći da napuni bateriju i da sledećih 600km ne staje. Ova potpuno nova serija će raspametiti vlasnike i ljubitelje automobila na električni pogon. 

Problem punjenja baterija i njihova kratkotrajnost će biti rešena, Samsung tvrdi da će ovaj problem bitni znatno zaboravljen i nepostojan kada na tržište budu došli njihove baterije za elektroautomobile. 

Garantuju da će čak i 80% napunjenosti moći da izdrži i do 500 km na putu. Ove baterije proizvodiće se u njihovoj fabrici i prvi put ugledati svetlost dana u Mađarskoj. Godišnje se planira da se proizvede oko 50.000 kompleta ovih fenomenalnih baterija. A automobili koji će biti obzbeđeni ovim baterijama i koje će Samsung snabdevati su neki od modela Audi, Tesla kao i neke Fordove električne automobile. 

Posetite naš sajt i pogledajte ponudu našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.