Whatsapp Viber Phone

Image title


Za iskune i one malo neiskusnije podsećamo na nekoliko saveta koji su dobrodošli tokom ovih ledenih dana na putevima. Za sigurnu i ugodnu vožnju svaki vozač treba da se pripremi, a pogotovo oni kojima je ovo prvi put da se ao vozači susreću sa klizavim kolovozom. 

Pre svega na put do posla, ili jednostavno do vašeg određenog cilja morate se naoružati strpljenjem i pripremiti na laganu vožnju. Iz tog razloga krenite ranije. 

Za sigurnu vožnju morate imati i uslove koji će ih omogućiti, dakle opremite svoja kola zimskom opremom predviđenom za ovakvo vreme. Uz dobru opremu nemojte da mislite da je brzina nevažna. U svakom trenutku morate držati odstojanje i umerenu brzinu koja je u skladu sa uslovima na putu. Kada je u pitanju odstojanje, tu još trebamo da spomenemo kočenje. Veliki broj nezgoda na klizavom kolovozu dešava upravo iz nasilnog kočenja. Naglo kočenje na klizavom putu vam neće doneti nikakvo dobro. Dakle kočite dozirano ili uz pomoć motora. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta je u ponudi našeg voznog parkahttp://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.