Whatsapp Viber Phone

Image titleU nekoliko anketa koje su se sprovodile u svetu, automobil Pontiac Aztek je proglašavan za najruzniji automobil na svetu. Međutim on je doživeo naglu popularnost, tu popularnost mu je donela jedna od veoma poznatih serija Breaking Bed. Naime ovaj automobil je u istoimenoj seriji vozio glavni glumac, i time mu doneo slavu.

Pontiac Aztek se pojavio na tržistu sa veoma neugodnim izgledom kako enterijera tako i eksterijera. Njegova pojava na tržistu 2001. godine doživela je potpuni fijasko.

Kupci su se pored dizajna, žalili na kvalitet ovog automobila. Jedne američke novine su sprovele anketu i proglasile Pontiac Aztek za ubedljivo najgori model u SAD-u. Taj dnevni list je obajivo da ukoliko ga provozate, uverićete se da je dizajn enterijera i eksterijera mozda i najbolje na ovom automobilu..

Emitovanje ove popularne američke serije koja je trajala od 2008 do 2013 godine, vratila je ovaj automobil. Iako je on bio potpuno zaboravljen. Iznenada Aztek je postao neka vrsta kultnog automobila.  On je postao naručito popularan među mlađom populacijom rođenom u poslednje dve decenije 20. veka.

Mi naravno nudimo ugodne i kvalitene automobie, više možete pogledati na: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.