Whatsapp Viber Phone

Image title


Nakon sumiranja rezultata pokazanih u 2015. godini, proglašen je pobednijk, osam oblasti bezbednosti od strane EuroNCAP.

Svake godine se na evropskom tržištu ispituje desetine automobila novih medela, koje proverava nezavisna organizacija koja se bavi bezbednošću automobila. Nakon izvršenih testova sudara i analiza elektronskih asistencije, automobili se ocenjuju na osnovu četri karakteristike: bezbednost odralih putnika, bezbednost najmlađih, bezbednost pešaka i bezbedonosni sistemi asistencije vozaču automobili.

Automobili se ocenjuju po sve četiri kategorije, i ocenjuju se od 1-5 zvezdica.

Za najbezbednije u 2015. godini od velikih SUV modela proglašen je Volvo XC90. Najsigurniji mali SUV model bio je Mercedes GLC (naslednik kockastog GLK). Za najbolju zaštitu malih porodičnih automobila izabran je luksuzni hečbek Infiniti Q30. U kategoriji, možda najzanimljiviji za ljubitelje četvorotkaša u Srbiji je takozvana supermini ili klasa gradskih automobila, a titula najbezbednijeg u 2015. godini pripala je automobilu HONDI JAZZ.

Pogledajte ponudu našeg voznog parka na: http://www.rentacar-beograd-stars.com/Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.