Whatsapp Viber Phone

Image title

Nemačka planira da u narednom vremenu radi na smanjenju ugljen-dioksida, pa u vezi sa tim želi da od 2030 godine obustavi prodaju automobila sa motorima koji imaju unutrašnje sagorevanje. 

Ovo je već ranije postavljeni cilj, a on tačno glasi da do sredine 21. veka smanji ugljen-dioksid u svojoj zemlji za 80 pa čak i 95%. Za ovakvu promenu potrebna je drastična izmena na putevima odnosno u drumskom saobraćaju. Izjavio je ministar ekonomije te zemlje. Jedna činjenica koja ne ide baš u skladu sa ciljem koji su postavili je da od 1990. godine pa do sada nije ni malo smanjena emisija štetnih gasova u saobraćaju. Za sada ne postoji ni jedno rešenje kada su u pitanju teretna vozila, ali zato postoji veliki planovi za suzbijanje štetnih gasova za putne automobile. Jedan do rešenja je uvođenje većeg broja električnih vozila do 2020. što bi smanjilo emisiju štetnih gasova do 40%. Vlada je najavila u cilju smanjenja uglen-dioksida, da će subvencionisati kupovinu električnih automobila kao i Plug-in hibridnih vozila. U Nemačkoj je registrovano za sada 130.000 hibrida i 25. 000 električnih automobila.

Pogledajte na našem sajtu šta je sve u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.