Whatsapp Viber Phone

Image title

Evo kako će izgledati kineski električni automobil koji će kako i sami tvrde biti veoma pristupačan kada je u pitanju cena. WM je kineski proizvođač koji je objavio rendere svojih budućih modela na struju. Vlasnik ove marke ja zapazi nepristupačnost električnih automobila širokim masama, zbog svoje visoke cene.  Pa je odlučio da ovakav model automobila na struju mogu da poseduju i oni koji nisu mogli da priušte električne automobila ostalih brendova. 

Ova kompanija pod imenom WELTMESITER je osnovana 2015. godine i za sada ne želi da kaže na koji način će spustiti i omogućiti da oaj automobil mogu da priušte svi. Ali je prikazao kako će on izgledati. Imaju u planu da izdaju četri model a to su SUV, MPI, karavan i limunzina. Proizvodnja će početi tek 2018 godine kada bude završena izgradnja već najavljenog pogona.Renderi ukazuju da su ovi modeli veoma moderni i sa ukusom. 

Posetite naš sajt i pogledaje šta je u ponudi našeg voznog parkahttp://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.