Whatsapp Viber Phone

Image title

Kako se saznaje 2017. godine Nissan će prestati sa proizvodnjom Nissan Nota, to je samo još jedan u nizu MVP modela koji su prestali sa proizvodnjuopm. Na račun SUV modela koji su preuzeli scenu i povećali tražnju na evropskom tržištu. U Sanderlandu se proizvodi ovaj mali potkompaktni minivan, ovo mesto se nalazi u Velikoj Britaniji i pripada segmentu koji je propratio veliki pad na tržištu ove godine. 

U Evropi se tokom gdinu dana proda 600.000 raznih modela Nissana kojii pripadaju ovoj klasi, na vrhu potražnje ovih modela taj broj je iznosio 1,1 milion za isti vremenski period. Japanska kompanija je uvidela ovu veliku razliku i odlučila da isključi model Nissan Note za evropsko tržište. Ovaj model se najviše prodaju u Velikoj Britaniji gde se i proizvodi, čak 50% od ukupne proizvodnje. Danas je to samo 30%. Japanski proizvođač će popuniti ovo mesto na tržištu, modelom koji je predstavio na sajmu u Parizu. Automobil koji je veći i prostraniji je peta generacija potkompaktnog modela Micra. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta se sve nalazi u našoj ponudi voznog parka:  http://www.rentacar-beograd-stars.com/


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.