Whatsapp Viber Phone

Image title

Hjundaji je južnokorejski proizvođač automobila sa sedištem u Seulu. 

Osnivač ovog kvalitetnog brenda je Chung Ju-yung. Njegov početak je bio u maloj radionici 1940 godine. Zahvaljujući njegovom brzom i efikasnom radu, njegova radionica privukla je veliki broj mušterija.

Posle Drugog svetskog rata naziv Hjundai je prvi put koristi svoj, sada prepoznatljiv naziv. Ključnom se za njegov rad pokazala podrška Amerike.

1947 Hjundai je osnovao drugu firmu pod nazivom Hyundai Engineering and Canstructiong, koja se bavila građevinom. Tako su i nastali današnji temelji Hjundai korporacije. Hjundai je imao dobar razvoj, zahvaljujući vlasniku koji se snalazio i u najtežim, na izged bezizlaznim situacijama. Njegov moto je glasio vreme je novac. Trudio se da bude jeftiniji od konkurencije da bi se probio u prve redove. 

Amerikanci su uvideli snagu i hrabrost ovog čoveka, i on je dobio veliki projekat izgradnje vojne baze na Aljasci i ostrvu Gvam.

Hjundai motors je 2012 godine bio prvi po velični proizvođač automobila u Južnoj Koreji. A drugi u Aziji.

Danas posluje u preko 193 zemlje. Dobroj prodaji i dobrom glasu, doprinelo je to što je na listi sto najvrednijih automobila na svetu. Hjundai na korejskom znači moderno.

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.