Whatsapp Viber Phone

Image title


Konačno je objavljena prva fotografija automobila kao i preliminarni tehnički detalji koje poseduje električni model IONIQ. Korejski proizvođač je nakon hibridne varijante predstavio i automobil odnosno model koji snagu dobija isključivo od električne energije koja je uskladištena u pogonskim baterijama. Inače postavljena je ispod zadnjih sedišta vozila. Ovaj automobil može da razvije brzinu do 150km/h. Prema podacima ovaj automobil sa punim baterijama je u stanju da pređe do 170km. 

Cena ovog automobila koji će se najpre pojaviti u korejskim prodajnim salonima, iznosi 32.400 dolara. To je bazna verzija. Posedovaće tri nivoa opreme, a najskuplji će koštati 34. 800 dolara. Na Evropsko tržište će izaći krajem leta 2016. Ova kompanija očekuje prodaju minimum 4.000 vozila širom sveta do kraja ove godine.

U ponudi će biti čisto električni model, benzisko-električni hibrid i Pulg-in električna verzija automobila.

Pogledajte ponudu našeg voznog parka na našem sajtu: www.rentacar-beograd-stars.comBudite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.