Whatsapp Viber Phone

Image title


Šest najleših automobila svih vremena, izdvojeni su automobili koji svojom lepotom, jedinstvenošću i luksuznim izgledom sa sigurnošću zaslužuju da budu u samom vrhu najlepših. Isprepletani stari duh i moderni u ovih šet automobila. Pokazaće nam da je svako vreme izrodilo jednog dostojnog i savršenog i za kasnije generacije. A to su: Mercedes-Benz 300SL 1954, Aston Martin D85, Ferrari 250 GTO, Mercedes-Benz SSK, Alfa Romeo 8C Competizione, Ferrari 458 Italia. Svaki od ovih lepotana, se na svoj način izdvojio i dokazao. 

Mercedes-Benz 300sl je bio pionir u SL klasi i nabrži serijski automobil ikad. Predstavljen je kao dvosed verzija sa vratima, koja su se otvarala na gore podsećajući na krila galeba. Samo 1.400 njih je proizvedeno i u kupe varijanti. 

Aston Martin D85 nije bio jedini, ali najviše  puta korišćen u filmu James Bonda. Ovaj automobil se izdvaja po svojoj mehaničkoj komponenti kao i po dominantnom stilu i načinu kretanja po putevima. Britanski luksuzni automobil, kreiran od strane ove kompanije i italijanskih virtuoza. 

Ferrari 250 GTO je trkački GT automobil. On predstavlja jedan od najtraženiijih automobila ljubitelja i kolekcionara, razvija brzinu do 255 km/h. Njegova cena je nekoliko miliona dolara. 

Mercedes-Benz SSK je automobil koji je na visokoj grani poštovanja u celom svetu, jer je postigao najviše nagrada na sportskim takmičenjima. On što je osim ekstremno dobar on poseduje karoseriju koja je veoma atraktivna. 

Alfa Romeo 8C Competizione za ovaj model automobila se tvrdi da je jedan od najbolje dizajniranih automobila svih vremena. Predstavljen je kao konceptualno vozilo 2003. godine na sajmu u Frankfurtu, a 2007. godine  prodato kao model te godine. 

Ferrari 458 Italia, predivni crveni Ferrari sa otvorenim krovom može se okarakterisati kao san svakog ljubitelja.  Napravljen iz novog dizajna, i tehnologija pogonskih jedinica prenesenih iz iskustva iz Formule 1. Retko koji automobil u brzini se može suprostaviti ovom. 

Pogledajte naš sajt i ponudu našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.