Whatsapp Viber Phone

Image title


Može se i Golf pohvaliti svojim električnim automobilima osim što je sedma generacija redizajnirana i na električni pogon je. Ona sada poseduje i bateriju većeg kapaciteta, što značajno produžuje vreme u vožnji. Manju brigu i veće uživanje. 

Golf se može pohvaliti da je sedma restilizovana generacija najtraženija do sada kao i najaktuelnija. Prilikom predstavljanja pomenutog, proizvođač je obajvio i tehničke detalje standardne verzije ali je sa namerom ili ne izostavio informacije o e-Golfu. Ovo je otavljeno za one najradoznalije da sačekaju do salona u Los Anđelesu. U Volkswagenu se saznalo da će baterija biti znatno veća i iznosiće kapacitet od 35, 8 umesto nekadašnjih 24, 2 kWh. 

Zbog ove baterije ljubitelji Golfa, će moći obvaj model da voze 200km bez brige i obaveze, a to je skoro za pola više od predhodne baterije. Zbog ovog podatka, ljubitelji će biti oduševljeni i odmah će poželeti da posatnu vlasnici. E-Golf je obezbedio i brojne bezbednosne sisteme asistencije.

Posetie naš sajt i pogledajte našu dobru ponudu voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.