Whatsapp Viber Phone

Image title

Velika priča i pometnja se vodi kada se govori o električnim automobilima, pa nam se čini da je to veoma korišceno i prodavano vozilo u drugim zemljama. Ali uprkos tome jedan podatak koji govori da činjenice o kojima se stalno govori i nisu bas tačne u tolikoj meri. Samo milion automobila koji se kreću na električni pogon prodato je ovih godina. A cilj i veliki plan je usmeren na to da se do sredine 21. veka na puteve uputi i milijarda ovih vozila. Da li su ovi planovi previše ambiciozni?

Agencija za energiju, koja je međunarodnog značaja saopštila je da je 2015. godine ovaj broj narastao do milion. A da bi se dostigao cilj, potrebno je da se do 2050. godine proda odnosno uveća za hiljadu puta. Kao najvažniji cilj se uzima prekidanje porasta globalne temperature na našoj planeti  na 2 stepena. Jer bi veći porast temperature na našu planetu ostavio ozbiljne posledice. Drugi cilj je smanjenje štetnih gasova na drumovima. Pa se ovaj plan smatra važnim i održivim u dva smera. A oba su od važnosti za očuvanje planete i zdravijeg života na njoj.   

Pogledajte na našem sajtu šta je sve u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.