Whatsapp Viber Phone

Image title

Kako se saznaje Bugatti je za nekoliko meseci, može se reci skoro pola godine prodao oko 200 primeraka novog modela Chiron od planiranih 500. 

Bugatti Veyron koji je predhodnik ovog hiperautomobila pojavio se 2005. godine iako je tada bio vrhunac automobilske tehnologije nije se naručito pokazao na tržištu, pa je tako slabo prodavan tek nedavno rasprodao svoj kontigent od 450 automobila. Ali njegov naslednik se nije ni malo obrukao, s obzirom da je od trenutka kada je predstavljen pa do sada što je nekih pola godine naručeno 200 automobila predstavlja jako uspešan početak ovog modela. Ovim tempom Bugatti bi mogao svoj kontigent od 500 automobila koji se planira, da proda do početka 2017. godine. Chiron je očigledo daleko nadmašio i iza sebe ostavio svog predhodnika počev od perioda od godinu dana za koje se predpostavlja da će biti rasprodat. 

Budući vlasnici koji su prvi naručili svoje primerke mogu da očekuju svoje automobile do kraja 2016, a poslenji naručeni tek za tri godine. Cena ovog fenomenalnog hiper automobila koji je bio predstavljen u Ženevi na sajmu, je 2,4 miliona. Svi oni koji su poželeli da postanu vlanici morali su prvo da uplate depozit od 200.000 evra. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta se sve nalazi u našem voznom parku: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.