Whatsapp Viber Phone

Image title

BMW može da se pohvali da je prodao čak 100.000 automobila na električni pogon. I kreće dalje sa prodajom sa uverenjem da su ovi automobili, budućnost. Tvrde da će prodaja još više skočiti, odnosno da će potražnja da nadmaši očekivanu. Prošlo je tri godine od kako je u prodaju puštena i serija automobila, kod kojih je jedan od ili glavni pokretač automobila, struja. 

Najprodavaniji je i3 model, kome je osnovni i jedini pokretač elektromotor. Ali  postoji i verzija sa produženom autonomijom kretanja sa dodatnim malim benzincem. Ovaj predivan BMW-ov model je u vlasništvu 60.000 ljudi. BMW i8 prodan je u 10.000 primeraka, ovaj model kreće se na hibridni pogon i poseduje trocilindrični motor. Benziski motor pokreće zadnje točkove pomoću šestobrzinskog menjača, a elektromotor se napaja iz litijum jonske baterije i šalje snagu na prednju osovinu. U ovaj veliki broj prodavanih automobila ubrajaju se i modeli BMW 330e i BMW X5 xDrive40e

Posetite naš sajt i pogledajte ponudu našeg voznog barka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.