Whatsapp Viber Phone

Image title

Međunarodni sajam u Parizu se približio, ljubitelji ovog sajma i inače automobila jedva čekaju da vide koji se to sve modeli kriju iza zavesa. Sajam se otvara 29. septembra i biće otvoren do 16. oktobra, svi koji budu poželeli da posete ovu manifestaciju imaće dvoljno vremena da obiđu sve hale koje su rasprostranjenje na 125. 000 kvadratnih metara. Glavni grad Francuske će predstaviti premijerno brojne modele koji su odavno najavljeni, takođe će predstaviti i atraktivna konceptna vozila. 

Sajam automobila u Parizu održava se još od 1898. godine, kao veoma uspešna i najznačajnija smotra novih dostignuća iz oblasti automobilske industrije koja se održava svake dve godine.  Ovo je najposećeniji sajam automobila, 2014. godine je kroz pariski sajam prošlo 1,25 miliona posetilaca. 

U Parizu ove godine na veliku žalost neće učestvovati veliki brendovi kao što su Aston Martin, Ford, Rolls Royce i Volvo. Uprkos tome organizatori najavljuju da će ove godine učestvovati 260 kompanija iz 18 zemalja sveta. A očekuje se preko 65 premijera najnovijih modela. 

Posetiite naš sajt i pogledajte šta je sve u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.