Whatsapp Viber Phone

Image title


Tokom prvog isprobavanja prototipa nastale su i prve fotografije ovog modela. Testiran je na zimske ulove koji su trenutno u Švedskoj. Corsa koja je izašla 2014. godine po mnogo čemu je ličila na model koji je predhodnik i koji je izaša još 2006. godine. S obzirom na to, očekuje se da ovoga puta Opel da sve od sebe i da ovaj model bude iz korena drugačiji i da ne podseća na svoje prevaziđene predhodnike.

Predviđa se da bi ova Corsa mogla da izađe tek 2018. godine, na potpuno novoj mehaničkoj platformi koja će pružati mnogo više od pred hodnih. Čini se da je Opel ovog puta mislio mnogo više na konfor putnika što je izuzetno. Veći prostor a manja težina, savršena kombinacija kojoj se Opel ovog puta posvetio. Detalji na spoljašnjosti će verovatno pratiti izgled dosadašnjih Opelovih putničkih modela koje možemo videti i na novoj Astri. Akcenat se stavlja na unutrašnjost vozila.

Posetite naš sajt i pogledajte šta je u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/blog.html


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.